Uitbreiding APMT

De uitbreiding van de activiteiten van APM Terminals op Maasvlakte 2 wordt 167 hectare groot en kan uitgroeien naar een capaciteit van zo'n 4,5 miljoen TEU. De terminal wordt gefaseerd aangelegd. Het eerste deel moet in 2014 operationeel zijn.

Met deze uitbreiding is de groei van APM Terminals en Maersk Line in Rotterdam ook op lange termijn verzekerd. Dat is gunstig voor de concurrentiepositie van de haven. APM Terminals is onderdeel van het Deense AP Møller-Maersk. De rederij Maersk Line, het zusterbedrijf van APM Terminals is ontstaan uit de overname van P&O Nedlloyd door Maersk Sealand, en is met een marktaandeel van 18% wereldwijd het grootste bedrijf in het zeetransport van containers. APM Terminals is derde op de wereldranglijst van containerstuwadoors en heeft op dit moment al een containerterminal op de huidige Maasvlakte. Op deze terminal handelt APM Terminals hoofdzakelijk de containers af die het zusterbedrijf Maersk Line verscheept. Door de uitbreiding op Maasvlakte 2 is APM Terminals ook op lange termijn verzekerd van voldoende capaciteit om te blijven groeien in Rotterdam.

Edauw design werd benaderd voor het ontwikkelen van diverse communicatieve uitingen. Komende tijd zullen vele middelen worden ontwikkeld en gerealiseerd.

Meer informatie: kijk op www.apmterminals.com

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws