Niet zomaar een boekje

Onlangs verscheen Deals 2012 welke inmiddels voor de derde achtereenvolgende keer in opdracht van Cushman & Wakefield door Edauw design is gerealiseerd. Het boekwerkje wordt verspreid onder opdrachtgevers, partners en geïnteresseerden om hen te informeren en te enthousiasmeren.

In een groeiende en veranderende markt, is een betrouwbare vastgoedadviseur met diepgaande kennis van de lokale en internationale vastgoedmarkten van uiterst belang. Cushman & Wakefield voorziet haar opdrachtgevers al 37 jaar van professioneel en hoogwaardige adviezen en vastgoedstrategieën op lokaal, regionaal en internationaal niveau. Vanuit hun hoofdkantoor op de Zuidas in Amsterdam en vanuit het kantoor in Rotterdam werken dagelijks ruim 80 gedreven medewerkers samen om succes voor hun opdrachtgevers te behalen.

De focus ligt op uitstekende dienstverlening. Cushman & Wakefield werkt graag samen met haar opdrachtgevers om zo volledig inzicht te krijgen in hun specifieke vastgoedvraagstukken en behoeften en het vervolgens bepalen van een maatwerk- werk strategie die past bij de doelstelling van de organisatie. Om een realistische en doeltreffende strategie te kunnen ontwikkelen is up-to-date marktkennis van ongekend belang. Cushman & Wakefield's marktkennis is uitzonderlijk goed en wordt versterkt door de kracht van het (internationale) research team.

Terug

Expositie

Gefeliciteerd met jullie 4e plaats!

International Top University Regatta 2018,
Qingdao, China


Nieuws