Schot in de roos

Voor deze 3-daagse conferentie hadden de organisatoren, Defensie en TNO, belangrijke nationale en internationale beleidmakers uitgenodigd vanuit krijgsmachten, de politiek en de Defensie-industrie. Zij zochten de afgelopen dagen naar ‘innovatieve oplossingen en uitdagende antwoorden‘ op de vraag hoe de krijgsmacht ook in de toekomst de nationale veiligheid kan garanderen.

“Alles draait tegenwoordig om aanpassingsvermogen: het vermogen om je aan veranderende omstandigheden aan te passen. Voortdurend moderniseren is dan ook de meest cruciale eigenschap van een toekomstbestendige krijgsmacht.” Dit zei Commandant der Strijdkrachten (CDS) generaal Tom Middendorp op de Future Force Conference in Amsterdam. Hier presenteerde hij voor het eerst de 6 thema’s die het speerpunt vernieuwing vormen.

In januari 2013 werd Edauw design benaderd voor de ontwikkeling van een visuele identiteit voor deze conferentie. Op basis van een nieuw beeldmerk en een complete lijn van visuele uitingen werd een communicatiestijl vormgegeven die garant stond voor de beoogde identiteit van de Future Force Conference 2013. In alle daarop volgende maanden is er een nauwe samenwerking ontstaan met organisatiebureau Signed-by uit Amsterdam, die de volledige regie in handen had.

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws