JE koperen julileum

Met de viering van het koperen jubileum, de kwalificatie van beste zakelijke dienstverlener in de categorie Finance en de uitbreiding van diensten, werd het tijd om de website in een nieuw jasje te steken.

JE Consultancy ondersteunt haar klanten op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering. Dit kan op interim- , project- of consultancybasis alsmede door middel van opleidingen en werving en selectie. Wij richten ons met onze diensten op de non-profit en dan met name de lagere overheid (gemeenten, provincies, waterschappen) en het onderwijs.

Het hoofdkantoor van JE is gevestigd in Nieuw-Vennep met nevenvestigingen in Den Bosch en Meppel.

De meer dan 60 professionals die bij JE werken hebben allen kennis van en ervaring met de (financiële) bedrijfsvoering binnen de lagere overheid. Voor deze specifieke focus is bewust gekozen. Het omgaan met publieke middelen en de politieke context maakt van public controlling een vak apart. Wij weten als geen ander in deze dynamiek te opereren. Op het vakgebied van public controlling, overheidsfinanciën en bedrijfsvoering zijn wij dan ook een specialist bij uitstek. Onze professionals hebben de ervaring en de slagvaardigheid om veranderingen om te zetten in verbeteringen. Resultaatgericht en een “hands-on mentaliteit” staan centraal in onze aanpak. Met andere woorden: JE maakt het verschil.

Kijk op: www.jeconsultancy.nl

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws