Het zoveelste bureau

Wij zien onszelf als componisten. Alles is al een keer bedacht. Het is de kunst van het luisteren naar onze klanten en te doorgronden van wat er speelt. Om vervolgens de juiste dingen bij elkaar te brengen; te componeren tot een Prelude. De Prelude vormt de basis voor een verandering, het complete muziekstuk. Dat is wat we doen, niets meer maar ook niets minder.

Het zoveelste bureau? Wij denken van niet, maar het gaat om wat onze opdrachtgevers en cliënten vinden. En u. Oordeelt u dus zelf. Onze achtergrond is, naast gedegen opleidingen op het gebied van coaching en gedrag, bedrijfskundig in theorie en praktijk. Door onze ervaringen in onder meer algemeen en lijnmanagement, commercieel en operationeel management kunnen we gerust zeggen: “been there”. Net als de vele valkuilen waarin we gestapt zijn. Dit alles heeft ons veel inzichten verschaft of, om met Jung te spreken: "Je kunt de wonden van een ander alleen maar genezen als je er zelf ook een paar hebt"

Onze manier van werken wordt als zeer prettig ervaren. Ondanks dat we het over muziek, de Prelude, hebben, gebruiken wij geen toeters en bellen. Het gaat ons om resultaat, niet om de uren. Waar nodig samen met vertrouwde partners uit ons netwerk. Pragmatisch, to-the-point, projectmatig.

OSIC is begin 2005 door Marianne Kieft en Pierre Emanuel opgericht en is gevestigd in Badhoevedorp. De letters OSIC staan voor OutSide In Company. De letter “Phi” in ons logo verwijst naar onze inspiratie. Daarnaast hebben wij uiteraard goed nagedacht over ons Waartoe, Hoe en Wat.

En omdat wij de dingen altijd net even anders bekijken en aanpakken, is ook onze lijst met goede doelen niet alledaags. 

De nieuwe site van OSIC is 1 april gelanceerd.

Kijk op www.osic.nl

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws