Een sterke identiteit

Ruim een jaar geleden betrok Pharox het prachtige monumentale pand aan het Haringvliet in Rotterdam. Een uitgelezen moment voor restyling van de corporate identity van deze onderneming. Met beperkte en ingetogen visuele middelen heeft Edauw design een onderscheidende huisstijl ontworpen voor zowel Pharox als dochteronderneming Beheervisie. Zo werd er in het afgelopen jaar vele communicatiemiddelen ontwikkeld w.o. beeldmerk, huisstijl, gevelpanelen, bewegwijzering, corporate beeldlijn, digitale brochure reeks, banners, expositiepanelen, presentatiepanelen en vele andere uitingen.

Pharox is marktleider in database systemen voor accreditatie, inspectie, audit, assessment en certificatie processen.

Pharox heeft uitgebreide ervaring in het faciliteren van bedrijven, branche organisaties en overheid met hun "assurance" processen. Assurance omvat alle processen die organisaties uitvoeren om zekerheid te kunnen bieden betreffende gezondheid en veiligheid, kwaliteit en integriteit voor hun organisatie, sector, maatschappij en milieu.

Deze processen bestaan vaak uit accreditatie, inspectie, audits, assessments, incident rapportage en certificering. Deze processen komen samen in omvangrijke databases die moeten kunnen communiceren met de verschillende deelnemende partijen. Toegangsbeveiliging en toegangsmanagement zijn kritieke zaken aangezien het vaak om zeer gevoelige informatie gaat.

Pharox levert afhankelijk van uw wensen, organisatie structuur en specifieke assurance processen, maatwerk of kant-en-klare database applicaties en diensten die bij uw organisatie passen.

Meer informatie: kijk op www.pharox.nl en www.beheervisie.nl

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws