Ideas into action

Onlangs verscheen Track Record 2018. Het inmiddels voor de vastgoedbranche bekende boek werd voor het achtste achtereenvolgende jaar in opdracht van Cushman & Wakefield door Edauw design gerealiseerd. Het boekwerk wordt verspreid onder opdrachtgevers, partners en geïnteresseerden om hen te informeren en te enthousiasmeren.

In een groeiende en veranderende markt, is een betrouwbare vastgoedadviseur met diepgaande kennis van de lokale en internationale vastgoedmarkten van uiterst belang. Cushman & Wakefield voorziet haar opdrachtgevers al meer dan 40 jaar van professioneel en hoogwaardige adviezen en vastgoedstrategieën op lokaal, regionaal en internationaal niveau. 

De focus ligt op uitstekende dienstverlening. Cushman & Wakefield werkt graag samen met haar opdrachtgevers om zo volledig inzicht te krijgen in hun specifieke vastgoedvraagstukken en behoeften en het vervolgens bepalen van een maatwerk- werk strategie die past bij de doelstelling van de organisatie. Om een realistische en doeltreffende strategie te kunnen ontwikkelen is up-to-date marktkennis van ongekend belang. Cushman & Wakefield's marktkennis is uitzonderlijk goed en wordt versterkt door de kracht van het (internationale) research team.

Terug

 

Altijd met een flinke dosis positieve energie, daar kunnen we je mee helpen!

Meer weten, neem vrijblijvend contact op

 

 

 

 


Nieuws